Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Aanbouwen in Hengelo

Wilt u een gedeelte bij uw woning of bedrijfspand bouwen? Dan bent u bij het juiste bedrijf aanbeland. We weten precies wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie en kunnen de aanbouw binnen afzienbare tijd op een vakkundige manier voor u realiseren.

Aanbouw mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een aanbouw. Een en ander is uiteraard afhankelijk van uw situatie en de richtlijnen van uw gemeente. We komen dan ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt denken aan een garage, een bijkeuken of bijvoorbeeld een terrasoverkapping. U creëert extra leefruimte en zorgt hierdoor voor meer woongenot. Daarnaast doet een goede aanbouw ook nog eens de waarde van uw pand vergroten. Waar wacht u dus nog op?

Neem contact met ons op

Schakel ons nu in voor uw aanbouw in Hengelo of omstreken. Wij helpen u met gedegen vakkennis en professioneel advies. Bel voor een afspraak of vraag een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar.