De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Aanbouwen in Hengelo

Wilt u een gedeelte bij uw woning of bedrijfspand bouwen? Dan bent u bij het juiste bedrijf aanbeland. We weten precies wat de mogelijkheden zijn voor uw situatie en kunnen de aanbouw binnen afzienbare tijd op een vakkundige manier voor u realiseren.

Aanbouw mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een aanbouw. Een en ander is uiteraard afhankelijk van uw situatie en de richtlijnen van uw gemeente. We komen dan ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt denken aan een garage, een bijkeuken of bijvoorbeeld een terrasoverkapping. U creëert extra leefruimte en zorgt hierdoor voor meer woongenot. Daarnaast doet een goede aanbouw ook nog eens de waarde van uw pand vergroten. Waar wacht u dus nog op?

Neem contact met ons op

Schakel ons nu in voor uw aanbouw in Hengelo of omstreken. Wij helpen u met gedegen vakkennis en professioneel advies. Bel voor een afspraak of vraag een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar.