De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Verbouwing in Hengelo

Wat voor prachtwoning u ook heeft, er blijven altijd wensen over. Droomt u er al tijden van om van die krappe, donkere zolder iets moois te maken? Of zou u wel wat meer ruimte en licht in uw slaapkamer willen? Wij helpen u graag uw verbouwingswensen te realiseren.

Soms zorgen bepaalde omstandigheden ervoor dat u ruimer wilt wonen. U kunt dan natuurlijk verhuizen, maar het verbouwen van uw woning is vaak sneller, goedkoper en efficiënter. Wij laten u graag de mogelijkheden zien!

Moderniseren

Soms wilt u eenvoudigweg uw woning in een moderner jasje steken. U wilt bijvoorbeeld de ruimten anders verdelen, twee slaapkamers samenvoegen voor een moderne badkamer of een zolder isoleren. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben het al eens gedaan en kunnen deze omzetten in een realiseerbaar plan.

Langer zelfstandig wonen

Ook als we ouder worden blijven we het liefst zo lang mogelijk in onze eigen vertrouwde omgeving wonen. Hiervoor zijn vaak aanpassingen nodig om een veiliger en comfortabeler huis te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het verbouwen van de benedenverdieping, zodat u beneden kunt slapen en douchen. Ook zijn er talloze andere aanpassingen mogelijk die voor meer comfort en veiligheid kunnen zorgen als u wat ouder wordt. Wij helpen u graag met dergelijke verbouwingen en kunnen u hierin ook uitstekend van advies voorzien.

Werkwijze

We gaan met u om de tafel zitten en u krijgt van ons te horen wat de tijdsplanning is, wat de kosten zijn en hoe het eindresultaat eruit komt te zien. U heeft bij ons altijd één vast aanspreekpunt en wordt op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook bewaken we het budget, zodat u nooit zomaar voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij ons weet u waar u aan toe bent!