Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Restauratie in Hengelo

Heeft u een oude boerderij die u wil laten restaureren? Of woont u in een monumentaal pand dat onderhouden moet worden? Dan bent u in de regio Hengelo bij ons aan het juiste adres. Dergelijke projecten vragen om specifieke kennis en ervaring en die hebben wij. Ons bouwbedrijf bestaat al meerdere jaren en heeft als zodanig de juiste expertise en vakmanschap. Onze kennis en kunde uit het verleden combineren wij met nieuwe methodieken en systemen uit het heden, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft, zodat de volgende generatie kan bouwen in en aan de toekomst.

Hoe werken wij?

Een pand dat als monument staat geregistreerd heeft bepaalde eisen als het gaat om renovatie en onderhoud. U mag niet zomaar alles veranderen en verbouwen. Wat er precies wel en niet mag is vastgelegd in specifieke wet- en regelgeving voor rijksmonumenten, provinciale monumenten en gemeentelijke monumenten. Wij kunnen u hierin door onze ervaring uitstekend adviseren en begeleiden u graag bij de aanpak van uw pand.

Zo brengen we de staat van uw pand in beeld en maken we een plan van aanpak. We vernieuwen kapotte onderdelen en vervangen verouderde constructies. Dankzij uitgebreide kennis weten we precies hoe we uw daken, kozijnen en gevels in originele staat kunnen terugbrengen. Meer weten? Maak een afspraak door te bellen naar 085 - 106 1600.