Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een aannemer maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een aannemer die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de aannemer, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de aannemer en helpen u graag weer verder!

Nieuwbouw woning in Hengelo

Er is tegenwoordig veel vraag naar nieuwbouw huizen. Niet alleen worden nieuwbouw woningen snel meer waard, maar ook zijn ze moderner en duurzamer. U kunt er natuurlijk voor kiezen om in een bestaand nieuwbouwproject in te stappen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen droomhuis te laten bouwen.

Dan komen wij om de hoek kijken. Want wij hebben in de regio Hengelo jarenlange ervaring met het realiseren van nieuwbouw huizen en bedrijfspanden. Als aannemersbedrijf zorgen wij ervoor dat het complete project een succes wordt. Van tekening tot vergunning en van fundering tot afwerking: op ons kunt u bouwen!

Kwaliteit staat voorop

Wat voor type huis of bedrijfspand u ook wilt: in de regio Hengelo bouwen wij het voor u. Zowel klein als groot en zowel traditioneel als modern. Hierbij maken we alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen waardoor u zeker bent van kwaliteit.

Vraag een offerte aan

Wilt u uw droomhuis in Hengelo realiseren? Neem dan nu contact met onze specialisten in woningbouw op. Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.