De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Nieuwbouw woning in Hengelo

Er is tegenwoordig veel vraag naar nieuwbouw huizen. Niet alleen worden nieuwbouw woningen snel meer waard, maar ook zijn ze moderner en duurzamer. U kunt er natuurlijk voor kiezen om in een bestaand nieuwbouwproject in te stappen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw eigen droomhuis te laten bouwen.

Dan komen wij om de hoek kijken. Want wij hebben in de regio Hengelo jarenlange ervaring met het realiseren van nieuwbouw huizen en bedrijfspanden. Als aannemersbedrijf zorgen wij ervoor dat het complete project een succes wordt. Van tekening tot vergunning en van fundering tot afwerking: op ons kunt u bouwen!

Kwaliteit staat voorop

Wat voor type huis of bedrijfspand u ook wilt: in de regio Hengelo bouwen wij het voor u. Zowel klein als groot en zowel traditioneel als modern. Hierbij maken we alleen gebruik van kwaliteitsmaterialen waardoor u zeker bent van kwaliteit.

Vraag een offerte aan

Wilt u uw droomhuis in Hengelo realiseren? Neem dan nu contact met onze specialisten in woningbouw op. Bel ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.